Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Αρχιερατικό Συλλείτουργο για την Παναγία της Ν. Μηχανιώνας (ΦΩΤΟ).

Ν. Μηχανιώνα, Χρήστος Καναρόπουλος

"Νύμφην του Υψίστου, και Μητέρα σαφώς, Ιησού του Θείου Λόγου γινώσκομεν, και εν τάφω σε ορώμεν ως φθαρτήν"
Μέσα σε ευφρόσυνο κλίμα ο ευσεβής Λαός της Νέας Μηχανιώνας και της ευρύτερης περιοχής του Θερμαϊκού πανηγύρισαν την απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης.
Οι τριήμερες εορταστικές λατρευτικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν σήμερα, Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017, ανήμερα της μεγάλης εορτής με επίκεντρο τον πανηγυρίζοντα Ναό της Παναγίας Φανερωμένης της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, με πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Ιασίου και Μητροπολίτη Μολδαβίας και Μπουκοβίνης κ. Θεοφάνους, συλλειτουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, Ιόππης κ. Δαμασκηνού (Πατρ. Ιεροσολύμων), Γουινέας κ. Γεωργίου, Ειρηνουπόλεως κ. Δημητρίου και Κατάνγκας κ. Μελετίου (Πατρ. Αλεξανδρείας, Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννου, των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων Θεουπόλεως κ. Παντελεήμονος και Θερμών κ. Δημητρίου καθώς και του επιχώριου Επισκόπου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου.

η συνέχεια Εδώ