Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΡΑ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ.

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ  ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ (ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΝ ΗΡΑΣ AΡΓΟΥΣ).
ΙΕΡΑ  ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ
ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Ο ΠΑΛΑΙΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΗΡΑΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28-8-2017  ΚΑΙ ΩΡΑ 20.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙ ΤΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ (ΑΠΟΤΟΜΗΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑΣ  ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ.  Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ (ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΡΑΣ).

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29-8-2017  ΩΡΑ 07.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑΣ Ο ΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ Θ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙ ΤΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ (ΑΠΟΤΟΜΗΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ.                            ΩΡΑ 19.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ Ο ΜΕΘΕΟΡΤΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟ. 

                              -ΕΚ ΤΟΥ  ΙΕΡΟΥ  ΝΑΟΥ-