Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος του Θερινού Προγράμματος Φιλοξενίας Νέων στον Λαγκαδά.

Με τη χάρη του Θεού ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος του Θερινού Προγράμματος Φιλοξενίας Νέων, της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης το οποίο έλαβε χώρα στις άρτιες εγκαταστάσεις της Μητροπόλεως, οι οποίες και ευρίσκονται στην περιοχή του Σοχού.
Χωρισμένοι σε 4 περιόδους εφέτος φιλοξενήθηκαν δωρεάν περίπου 300 νέοι και νέες της ευρύτερης περιοχής του Λαγκαδά καθώς και άλλων περιοχών της Μακεδονίας.

Έμπειρα στελέχη υπό την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου και των κληρικών, συνέβαλαν εθελοντικά τα μέγιστα για την εύρυθμη λειτουργία Φιλοξενείου, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους που ως κύριο στόχο είχε την πνευματική και φυσική ωφέλεια της νεολαίας του τόπου μας.
Μέσα στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον του Σοχού, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν μερικές ημέρες ξέγνοιαστα κι ευχάριστα σαν μία μεγάλη οικογένεια, βιώνοντας ταυτοχρόνως τις προϋποθέσεις της χριστιανικής ζωής και εκφράζοντας την αγάπη τους προς τον Θεό και την Πατρίδα, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία της πνευματικής καλλιέργειας, μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα διαβίωσης, την προσευχή, τη μελέτη της Αγίας Γραφής, με τη συμμετοχή στο μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας που τελούνταν στο χώρο του κέντρου φιλοξενίας, καθώς και μέσα από τις επισκέψεις και ομιλίες τόσο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, όσο και των υπευθύνων πνευματικών της Ιεράς μας Μητροπόλεως.
Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται παράλληλα σε όσους συνετέλεσαν με την ανιδιοτελή διάθεση της εθελοντικής τους παρουσίας, για την επιτυχή πραγματοποίησή του όλου προγράμματος, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε και πάλι για το καλοκαίρι του 2018.