Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑΚΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.


Με κάθε μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα εορτάστηκε  η  Δεσποτική  εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην περιοχή Λευκάκια Ναυπλίου . Πρόκειται για ένα μικρό και πανέμορφο εκκλησάκι  , μόλις 6 χιλιόμετρα  από την πόλη του Ναυπλίου. Το εκκλησάκι αυτό  είναι αφιερωμένο στην Μεταμόρφωση του Σωτήρος .   Φέτος τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος  Ευστρατίου από το πατριαρχείο της Αλεξανδρείας. Το θείο λόγο κύρηξε ο Ιερέας π. Μάρκος Σούλτσε, παρουσία κι άλλων ιερέων από τις γύρω περιοχές. 

Στο τέλος του εσπερινού ο Ιερέας  της περιοχής Λευκακίων π. Μιχαήλ Καλαμαράς ,ο οποίος διορίσθηκε από την μητρόπολη Αργολίδος ως εφημέριος του δημοτικού διαμερίσματος Λευκακίων  πριν ένα χρόνο ακριβώς  ευχαρίστησε όλους που τίμησαν την εορτή .Στον πανηγυρικό εσπερινό  παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Σ.Γαβρήλος και ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Λευκακίων κ. Δρίτσας.

To νέο site του Ιερού ναού Υπαπαντής Λευκακίων https://wavy-pitch.000webhostapp.com/


STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ