Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΕΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ.

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ

     Γίνεται γνωστό στους ευσεβείς χριστιανούς ότι τη προσεχή Τρίτη 15 Αυγούστου 2017, εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο φερώνυμος βυζαντινός ιστορικός Ιερός Ναός της πόλεως Άργους.
   Την παραμονή της εορτής, ημέρα Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017 και ώρα 8 παρά τέταρτο το βράδυ θα ψαλεί Μέγας Πανηγυρικός  Εσπερινός μετ’ Ἀρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, προεξάρχοντος του Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Χρυσοστόμου Παπουλέση.Στη συνέχεια θα επακολουθήσει η λιτάνευση της ιεράς εικόνος της Θεομήτορος.

    Ανήμερα της εορτής, Τρίτη 15 Αυγούστου 2017 και ώρα 7:00π.μ. θα ψαλεί η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα τελεσθεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος και λειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας, μητροπολίτου Αργολίδος κ.κ. Νεκταρίου.

    Καλούνται οι φιλέορτοι χριστιανοί να προσέλθουν, να συνεορτάσουμε πανηγυρικώς τη μεγάλη εορτή της Παναγίας μας και να ζητήσουμε τις πρεσβείες και μεσιτείες Της.