Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Επιστημονική ημερίδα για την θρησκευτική τέχνη της Κλεισούρας.

Επιστημονική ημερίδα διοργανώνει η Εκκλησιαστική Επιτροπή των Ιερών Ναών της Κλεισούρας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 και ώρα 6.30 μ.μ. στην Κοινοτική Αίθουσα Χρήστου Τσιούλη.

Η ημερίδα, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, έχει ως θέμα «Η θρησκευτική τέχνη ως πηγή πληροφοριών για την ιστορία της Κλεισούρας Καστοριάς και άλλων ορεινών κοινοτήτων» - Αρχιτεκτονική – Ζωγραφική – Συντήρηση και Προβολή των Μνημείων.
Αξιόλογοι επιστήμονες και ερευνητές θα αναπτύξουν ενδιαφέροντα θέματα και θα παρουσιάσουν τις μοναδικές πτυχές της θρησκευτικής τέχνης της Κλεισούρας και της ευρύτερης περιοχής μας.
Την ημερίδα θα διευθύνει ο Ομότιμος Καθηγητής της Καρδιοχειρουργικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και Άρχων Ακτουάριος της Αγία του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως κ. Γεώργιος Μπουγιούκας.
Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα της ημερίδας :