Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΡΑΨΑΝΗΣ.

«ΜΕΤΕΜΟΡΦΩΘΗΣΕΝ ΤΩ ΟΡΕΙ ΧΡΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ…»
Πλήθη ευσεβών φιλέορτων χριστιανών, συνέρρευσαν στο όμορφο Μοναστήρι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στην ορεινή Ραψάνη κατά τη μεγάλη Δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Ιγνάτιος, μετά και από το κήρυγμά του για την μεγάλη Δεσποτική εορτή, ευλόγησε τους άρτους και τα σταφύλια απ’ τα ευλογημένα αμπέλια της Ραψάνης, επαίνεσε το έργο και τους αγώνες της Γεροντίσσης Υπομονής και των ευλαβών μοναστριών που ασκούνται στην Ιερά Μονή και κατόπιν τέλεσε τρισάγιο στον τάφο της αλήστου μνήμης αγίας Καθηγουμένης της Μονής Χριστονύμφης μοναχής, η οποία εδώ και αρκετά έτη αναπαύεται στις αυλές του Κυρίου.
Ευχήθηκε δε στον Δήμαρχο Τεμπών κ.Κωνσταντίνο Κολλάτο, τους λοιπούς τοπικούς άρχοντες και τους πολυπληθείς προσκυνητές, την χάρη και την ευλογία του μεταμορφωθέντος Κυρίου Ιησού.