Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Στην Ευξεινούπολη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος λειτούργησε στον Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινουπόλεως.

Απευθυνόμενος στους πιστούς που είχαν κατακλύσει τον Ιερό Ναό, στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος, ανέλυσε την ευαγγελική περικοπή, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στην ταυτότητα και ιδιοσυγκρασία του ελληνικού λαού, ο οποίος στηρίζεται σε δυο πυλώνες: στον ελληνικό πολιτισμό και την ορθόδοξη πίστη. Σημείωσε πως «η οποιαδήποτε παραφωνία δεν χαλά το σύνολο της χορωδίας, η οποία έχει την ταυτότητά της, την υπόστασή της εδώ και πολλά χρόνια πίσω και ουδείς δύναται να την αμφισβητήσει».
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος εξήρε το ανακαινιστικό έργο που συντελείται στην Ενορία υπό την ευθύνη του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού, Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ενώ διαπίστωσε για ακόμη μία φορά την αθρόα προσέλευση των πιστών στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.