Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Αρχιερατικός Εσπερινός στον Πανηγυρίζοντα Ι.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου Σίνδου.


Δελτίο Τύπου
Ο θαμα θνσκειν κοσμοστειραν Κρην,
Το
κοσμοπλστου σαρκικς τεθνηκτος.
Ζ
ε Θεομτωρ, κν δεκτ θνε πμπτ.
Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό  που τελέστηκε με μεγαλοπρέπεια και ιεροπρέπεια στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Σίνδο.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ευγένιος Καρατζάς σε λόγο περιεκτικό και ευσύνοπτο αναφέρθηκε στην «ελπίδα των απηλπισμένων». Η Υπεραγία Θεοτόκος είναι η μόνη αμετάθετος ελπίδα μας.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας,  μετά το πέρας του Εσπερινού, υπενθύμισε πατρικά στο εκκλησίασμα ότι  η Υπεραγία Θεοτόκος είναι ο πραγματικός οδηγός, για όσους θέλουν ν' ανυψώνονται προς τον Θεό. Έργο της είναι να πρεσβεύει στον Τριαδικό Θεό για όλους τους ανθρώπους και ότι για μας τους ορθοδόξους η Θεοτόκος είναι η «ακαταίσχυντος προστασία και η αμετάθετος προς τον ποιητή μεσιτεία».
Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος του Δήμου Δέλτα κ. Ευθύμιος Φωτόπουλος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Εκ του Γραφείου Τύπου.