Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Η «Αποστολή» κάλυψε με προσφορά 15 τόνων υγειονομικού υλικού τις ανάγκες της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.


15tonoi ygeionomikou ylikou1_web
Δύο κοντέινερ 40 ποδών έκαστο με 15 τόνους αναλώσιμου υγειονομικού υλικού, αξίας 2.000.000 δολαρίων παρέδωσαν στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός International Orthodox Christian Charities-IOCC, την Παρασκευή 28 Ιουλίου.

Η μεγάλη αυτή δωρεά ήρθε από τις ΗΠΑ και θα καλύψει μέρος των πάγιων και διαρκών αναγκών των Φορέων Παροχής Υπηρεσιών Υγείας αρμοδιότητας της 1ης Υ.ΠΕ στην Κεντρική και Ανατολική Αττική όπως Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά Ιατρεία, πρώην Ιατροκοινωνικά Κέντρα, Μονάδες Κοινωνικής Φροντίδας.
Η δωρεά αποτελείται από αναλώσιμο υγειονομικό υλικό απαραίτητο για την ημερήσια κάλυψη των αναγκών όλων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας.
Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» σε συνεργασία και χρηματοδότηση του IOCC και ομογενειακών οργανώσεων των ΗΠΑ, συνεχίζουν σθεναρά να ανταποκρίνονται στην κάλυψη άμεσων αναγκών  συνανθρώπων μας που η οικονομική κρίση συνεχίζει να επηρεάζει την επιβίωση τους. Στο πλαίσιο του προγράμματος IOCC – GIVE FOR GREECE IV  υλοποιούνται μια σειρά από δράσεις όπως  η παροχή συσσιτίου, φρέσκων τροφίμων, εκπαιδευτικά προγράμματα, όπως επίσης χρηματοδότηση αναπτυξιακών προγραμμάτων στον αγροδιατροφικό τομέα σε Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο και Δυτική Ελλάδα.
Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη της ελληνικής ομογένειας της Αμερικής  και  ιδιαίτερα στις πρωτοβουλίες του IOCC διότι υπάρχουν ελλείψεις σε υγειονομικό αναλώσιμο υλικό που ολοένα και αυξάνονται και η επάρκεια τους αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ασφαλή λειτουργία των μονάδων υγείας.  Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με υψηλό αίσθημα ευθύνης και  συμμάχους τους Έλληνες της Διασποράς, θα συνεχίσει την προσπάθεια ενίσχυσης και ανακούφισης όπου υπάρχει ανάγκη».