Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Κυριακή Β΄ Νηστειών στην ενορία Σελλάδων Άρτης.

Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, ο Μητροπολίτης Άρτης κ.κ. Καλλίνικος χοροστάτησε στον Όρθρο, ελειτούργησε και εκήρυξε τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, της ενορίας Σελλάδων Άρτης.

Στο Κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος ετόνισε, πως όταν έχουμε αγάπη προς τον Θεό και προς τον συνάνθρωπο υπερβαίνουμε όλα τα εμπόδια και φθάνουμε στην ολοκλήρωσή μας, στην σωτηρία μας.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της ενορίας, φιλοξένησαν τον Σεβασμιώτατο στο Αρχονταρίκι της ενορίας και τον ξενάγησαν στον μνημειώδη Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Πρόκειται για παλαιό Μοναστήρι, όπου ελειτούργησε Κρυφό Σχολειό, στο οποίο, ο Νικόλαος Σκουφάς, ιδρυτικό μέλος της Φιλικής Εταιρίας, έμαθε τα πρώτα του γράμματα.