Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Νέα βοήθεια σε τρόφιμα από την Μονή Βατοπαιδίου στην Ιερά Μητρόπολις Δημητριάδος.

Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2017

Μια νέα μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας προσέφερε στην Τοπική μας Εκκλησία η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ενόψει του Πάσχα.
Συγκεκριμένα, με προσωπική φροντίδα του Καθηγουμένου της Μονής Αρχιμ. Εφραίμ, παρελήφθησαν τρόφιμα συνολικού βάρους 11 περίπου τόνων, τα οποία, διά του Κέντρου Συμπαραστάσεως Οικογενείας, θα διοχετευτούν σε 700 άπορες οικογένειες της περιοχής τις παραμονής του Πάσχα.

Η Τοπική μας Εκκλησία και ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος, ευχαριστούν ευγνωμόνως την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, γιατί, για πολλοστή φορά, έρχεται αρωγός και στέκεται αλληλέγγυα στο έργο της κοινωνικής προσφοράς, σε μια εποχή μεγάλης ανέχειας, λόγω της οξύτατης οικονομικής κρίσης.