Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Εθελοντική Αιμοδοσία στην Κέρκυρα.

 
IMG_3028.JPG
Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Μαρτίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου πόλεως εθελοντική αιμοδοσία, από την Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας.
Η συμμετοχή των συνανθρώπων μας ήταν μεγάλη, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά οτι στην κοινωνία μας υπάρχει το αίσθημα της αλληλοβοήθειας και της προσφοράς προς τον πάσχοντα αδελφό μας. Στο Πνευματικό Κέντρο βρέθηκε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, ο  οποίος ευχαρίστησε τόσο τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Τοπικής τους Εκκλησίας, όσο και το Νοσοκομείο Κέρκυρας.
Ακόμη ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε ότι αυτή την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως η Εκκλησία μας υπενθυμίζει σε κάθε Χριστιανό,  ότι ο Κύριός μας με τη Σταυρική Του θυσία έδωσε το αίμα Του και τη σωτηρία σε όλο τον κόσμο.Έτσι και εμείς καλούμαστε να δώσουμε λίγο αίμα για τους αδελφούς μας που το έχουν τόσο ανάγκη, ιδιαίτερα στο νησί μας, κατέληξε ο κ. Νεκτάριος.
Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι τα τελευταία 12 χρόνια έχουν αιμοδοτήσει 477 αδελφοί μας, δίδοντας 290 φιάλες σε ασθενείς και το υπόλοιπο της τράπεζας αίματος της τοπικής  μας Εκκλησίας ανέρχεται στις 187 φιάλες.
 
 
IMG_3008.JPG
 
 
IMG_3014.JPG
 
IMG_3012.JPG
 
IMG_3017.JPG
 
IMG_3020.JPG
 
IMG_3024.JPG
                                                                                       
 
IMG_3019.JPG