Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Πρωτοχρονιά – Κοπή Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής στον Μητροπολιτικό Ναό 1-1-2017

Την 1η Ιανουαρίου του νέου έτους 2017 Εορτή της Περιτομής του Κυρίου και μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Βασιλείου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας του Μεγάλου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δανιήλ ιερούργησε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καισαριανής.

Ο νέος Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Πανοσιολογιώτος Αρχιμανδρίτης κ. Μακάριος Παναγόπουλος ανέγνωσε το καθιερωμένο Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε την Επίσημη Δοξολογία επί τη εισόδω εις το νέον έτος και ακολούθως κατά την 12ην μεσημβρινήν έκοψε την Βασιλόπιτα, συμμετεχόντων στην τελετή δημοτικών αρχόντων της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας, στελεχών της Ιεράς Μητροπόλεως, κληρικών, ιεροψαλτών, επιτρόπων, κυριών Ενοριακών Ταμείων Φιλανθρωπίας, κατηχητών – κατηχητριών και άλλων πιστών χριστιανών.