Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου ε.έ. εκδήλωση τιμής, αγάπης και συμπαράστασης στην πολύτεκνη ελληνική οικογένεια, που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Λιβαδειάς. Η πρωτοβουλία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η έκφραση τιμής, αγάπης και συμπαράστασης στις πολυμελείς οικογένειες της επαρχίας Λιβαδειάς ανήκει στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Γεώργιο καθότι, προέρχεται και ο ίδιος από πολύτεκνη οικογένεια.
Το εσπέρας έγινε πανηγυρικός Εσπερινός των Τριών Ιεραρχών στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Λιβαδειάς χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου. Το θείο λόγο κήρυξε ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης κ. Ιερώνυμος Κυριαζής, ο οποίος αναφέρθηκε στους Τρείς Ιεράρχες.

Κατόπιν στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Hotel Filippos» πραγματοποιήθηκε ομιλία από την κ. Ευαγγελία Παπαδημητρίου-Ψαρά, εκπαιδευτικό –πολύτεκνη μητέρα με θέμα: «Ο λόγος των Τριών Ιεραρχών και η οικογένεια».
Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος, ο οποίος τόνισε την αξία του θεσμού της οικογένειας, η οποία αποτελεί βασικό πυλώνα της κοινωνικής ζωής, που αναγνωρίζει, τιμά και στηρίζει η Εκκλησία. Ο Σεβασμιώτατος τιμητικά βράβευσε και προσέφερε οικονομική ενίσχυση σε δέκα νέες πολύτεκνες οικογένειες ως ελάχιστο δείγμα αγάπης και συμπαράστασης της Τοπικής μας Εκκλησίας. Επίσης διένειμε δώρα στα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών.
Ακολούθως απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων  Λιβαδειάς κ. Νικόλαος Σανιδάς και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Γεώργιο για το ειλικρινές και έμπρακτο ενδιαφέρον του.
Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα.
Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα από τη Μικτή Χορωδία Λιβαδειάς «Έρκυνα».