Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Επίσκεψη στο Μητροπολίτη Κυπριανό.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Στάρας Ζαγοράς κ. Κυπριανό επισκέφθηκε, στην έδρα του, τις μεσημβρινές ώρες της 26ης Ιανουαρίου ε.έ. ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.Δαμασκηνός, μετά την πρόσφατη εκλογή και ενθρόνιση του πρώτου τον περασμένο Δεκέμβριο.
Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και οι δύο όμοροι Ιεράρχες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν επίκαιρα εκκλησιαστικά θέματα αλλά και προβλήματα ειδικώτερα της περιοχής. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας αφου συνεχάρη το νέο γείτονα Μητροπολίτη της Ορθόδοξης Βουλγαρικής Εκκλησίας του προσέφερε εγκόλπιο εις ανάμνηση της πρώτης αυτής συναντήσεώς τους και τον προσεκάλεσε προσεχώς να επισκεφθή και εκείνος την επαρχία μας.
Τον Σεβασμιώτατο συνώδευαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρ. Κων. Σουργουτσίδης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Μεταξάδων Αρχιμ. Ιάκ. Αρναουτίδης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βύσσας Πρωτοπρ. Απ. Καλφόπουλος και ο Προιστάμενος του Καθεδρικού Ναού Διδυμοτείχου Αρχιμ. Γαβρ. Χειμώνας.