Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ.

Χιλιάδες φανάρια κράτησαν απόψε στα χέρια τους οι μαθητές όλων των σχολείων της Τήνου, και μαζί τους ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός, ο εκπρόσωπος του Επισκόπου των Ρ/Καθολικών Τήνου, οι Δήμαρχοι Τήνου και Μυκόνου, ο Έπαρχος Τήνου, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, τα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος, οι Διοικητές των Υπηρεσιών των Σωμάτων Ασφαλείας στην Τήνο, Πολιτευτές των Κυκλαδων, οι εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου.

Την έναρξη της παραδοσιακής αυτής ολόφωτης εκδήλωσης «ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» έδωσαν από τα προπύλαια του Ιερού Ιδρύματος η Φιλαρμονική και ο καθηγητής κ. Ευάγγελος Περιβολαράκης, που είχε και την ευθύνη της εκδηλώσεως με τους παραδοσιακούς ύμνους για την Εύρεση.
Στην εξέδρα «Παντανάσσης» ο Γενικός Γραμματέας κ. Ευάγγελος Καλογήρου εκ μέρους της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ απένειμε τα βραβεία που είχαν εξαγγελθεί επί τη ευκαιρία του μαθητικού διαγωνισμού με αφορμή την εορτή της Ευρέσεως στα πρωτεύσαντα δοκίμια, και συνεχάρη τους αριστεύσαντες.
Μετά την ομιλία του κ. Δημάρχου και την καύση πυροτεχνημάτων η πομπή κατέληξε στον Ναό των Τριών Ιεραρχών.
Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης.