Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΣΤΟΝ Ι.Ν.ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.


105 3171
Στον Καθεδρικό Ι. Ναό του Απ. Παύλου βρέθηκε χθες, Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος προκειμένου να τέλεση την Θ. Λειτουργία και τα Ι. Μνημόσυνα του εικοσιτετράχρονου Μπουζούρα Σπυρίδωνος, υιού γνωστού επιχειρηματία της πόλεως μας, καθώς και άλλων συμπολιτών μας.

Τον Σεπτό Ποιμενάρχη μας πλαισίωσαν οι Ιερείς του Ι. Ναού Αιδεσ. π. Παναγιώτης Μαυραγάνης, π Γρηγόριος Θεοδώρου, π. Ιωάννης Ντούλης και π. Αθανάσιος Κοντογιάννης καθώς και οι Διάκονοι του.
Την διακονία του κηρύγματος ανέλαβε ο Νομικός Σύμβουλος της Ι. Μητροπόλεως μας κ. Πέτρος Θωμαΐδης, ο οποίος αναφέρθηκε στον εορταζόμενο Άγιο Ιάκωβο, τον Αδελφόθεο και στην Καθολική του Επιστολή, καθώς και στην δεκαετή άοκνή ποιμαντορία του σεπτού Ποιμενάρχου μας στο πηδάλιο της Αποστολικής Ι. Μητροπόλεως μας ευχηθείς τα δέοντα.
Ευθύς αμέσως το πέρας της Θ. Λειτουργίας και πριν τα Ι. Μνημόσυνα ο Σεβ. Μητροπολίτης μας απηύθυνε λόγους παρηγορητικούς και υποστηρικτικούς προς τις οικογένειες των κεκοιμημένων συμπολιτών μας μην παραλείποντας να τους ευχαριστήσει για τις ευχές τους.
105 3177
Το απόγευμα της ίδια ημέρας ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας τέλεσε τα εγκαίνια του νεότευκτου ιατρείου του κ. Παύλου Γεράρδου, υιού του επί σειράν ετών Ιεροψάλτου του Μητροπολιτικού Παρεκκλησίου της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος και Προέδρου του Συλλόγου Ιεροψαλτών Κορινθίας «Ο ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΣ» κ. Δημητρίου Γεράρδου, όπου συνεχάρη και ευχήθηκε κατάλληλα.