Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Λιτάνευσις της Ιεράς εικόνος της Παναγίας της Επισκέψεως και του Αγ. Δημητρίου.


Παρουσία εκατοντάδων Πιστών, πραγματοποιήθηκε το πρωί της 25ης Οκτωβρίου 2016, η Ιερά Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Επισκέψεως, μετά των Σεπτών και Χαριτοβρύτων Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Δημητρίου, στους κεντρικούς δρόμους της Αποστολικής πόλεως των Θεσσαλονικέων.

Της μεγαλοπρεπέστατης Ιεράς Λιτανεύσεως προεξήρχε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος, πλαισιούμενος από του Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Μιλήτου κ.κ. Απόστολον, Φθιώτιδος κ.κ. Νικόλαον, Τριπόλεως κ.κ. Θεοφύλακτον (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), Σύρου κ.κ. Δωρόθεον, Ελευθερουπόλεως κ.κ. Χρυσόστομον, Μιχαλουπόλεως και Κασσοβίας κ.κ. Γεώργιος (Εκκλησία Τσεχίας - Σλοβακίας), Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακάριον, ο οποίος και ετέλεσε την πρωινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη, Μητροπολίτη Ηλιουπόλεως κ.κ. Θεόδωρον (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητον, Λύδδης κ.κ. Δημήτριον (Πατριαρχείο Ιεροσολύμων), Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ, Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομον και των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων Θεουπόλεως κ.κ. Παντελεήμωνος, Θερμών κ.κ. Δημητρίου και Αμορίου κ.κ. Νικηφόρον.