Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία εις τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου - Πολυδενδρίου.


Εις τον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου της κωμοπόλεως του Πολυδενδρίου, προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, το πρωί της Κυριακής 30 Οκτωβρίου ε.έ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, πλαισιούμενος από Ιερείς και Διακόνους της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως.
Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας μεταξύ του πολυπληθούς εκκλησιάσματος, παρέστη συπροσευχόμενος εκ του Ιερού Βήματος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κατάγκας κ.κ. Μελέτιος (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας).

Στην κυριακάτικη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, αναφέρθη εκτενώς στην σημερινή ακουσθήσα Ευαγγελική Περικοπή, καθώς και στην μεγάλη μορφή του Αγίου Δημητρίου, ο οποίος τιμάται όλος ιδιαιτέρως εις την περιοχή του Πολυδενδρίου, όπου αυτήν την περίοδο πραγματοποιούνται πολλές λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις τιμής και αγάπης.
Προ της Απολύσεως, ο Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης, προχείρισε σε Πνευματικό τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Απόστολο Μανωλούδη, εφημέριο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος σε λίγες ημέρες μεταβαίνει εις το Εξωτερικό, για να προσφέρει  την διακονία του, εις την Ελληνική Ομογένεια.