Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος παρερεύθη στην εορτή για την επέτειο του ΟΧΙ του Γυμνασίου-Λυκείου Ιτέας.



SAM 0223 Custom
 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το πρωί της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου 2016, παρευρέθη στην σχολική εορτή για την εθνική εορτή της επετείου του ΟΧΙ στο Γυμνάσιο-Λύκειο Ιτέας.
Τον υποδέχθηκαν οι ιερείς της περιοχής με επικεφαλής τον Αρχιερατικό Επίτροπο Ιτέας π. Βασίλειο Γερούκη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας και οι καθηγητές της σχολικής μονάδος με επικεφαλής τον Διευθυντή κ. Γεώργιο Βαλαράκο.
 Αφού παρακολούθησε την εορτή, έδωσε τους επαίνους και τα αριστεία στους επιτυχόντες της περσινής Σχολικής Χρονιάς 2015-2016 και είχε μια σύντομη συνομιλία με τους μαθητές.
 Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε τον Σύλλογο Καθηγητών που τον δέχθηκαν στο σχολείο και τους μαθητές για την ευγενική διάθεση να τον ακούσουν, υποσχέθηκε πως η τοπική μας Εκκλησία θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.
 Τέλος μοίρασε σε όλους από μια Καινή Διαθήκη.
SAM 0215 Custom
SAM 0216 Custom

SAM 0220 Custom
SAM 0223 Custom
SAM 0224 Custom
SAM 0226 Custom
SAM 0232 Custom
SAM 0235 Custom