Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Καστοριά (ΦΩΤΟ+Videos).

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη τελέσθηκε ο Εσπερινός της Αγάπης σήμερα, Κυριακή του Πάσχα το πρωί, στην Ιερά Μητρόπολη Καστορίας.
Η ακολουθία ξεκίνησε από Μητροπολιτικό Μέγαρο όπου έγινε η ένδυση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ και στη συνέχεια εν πομπή ο Επίσκοπος, ο κλήρος και ο λαός, κατευθύνθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου για τον Αναστάσιμο Εσπερινό της Αγάπης.

Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού, το Ευαγγέλιο, όπως ορίζει η παράδοση της Εκκλησίας μας, διαβάσθηκε σε πέντε ξένες γλώσσες από κληρικούς της τοπικής μας Εκκλησίας.
Ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε επίσης και την Εγκύκλιο του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου επί τη εορτή του Πάσχα και πάλι εν πομπή έγινε η επιστροφή στο Ιερό Επισκοπείο, όπου ο Σεβασμιώτατος μοίρασε σε όλους το καθιερωμένο πασχαλινό αυγό και τις ευχές του αλλά και τις ευχαριστίες του για τη συμμετοχή του λαού στις Ιερές Ακολουθίες της Εκκλησίας μας.