Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Ο Μητροπολίτης που δημιουργεί θέσεις εργασίας.

Του Θάνου Πασχάλη

Με τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο, που πρωτοπορεί στην αγροτική ανάπτυξη, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, ασχολείται στην κτηνοτροφία με τις αυτόχθονες φυλές και αξιοποιεί εγκαταληφθέντα αγροκτήματα στην Ήπειρο, συναντήθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης.
Πράγματι, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων έθεσε στο τραπέζι της συνεργασίας την υλοποίηση του σχεδίου της Ι. Μητρόπολης Ιωαννίνων που περιλαμβάνει την αξιοποίηση των βοσκοτόπων και των αγρών ιδιοκτησίας της Ιεράς Μονής Βελλάς και άλλων μικρότερων Ιερών Μονών, την ίδρυση και λειτουργία κτηνοτροφικών (αιγοπροβατροφικών) μονάδων με ζώα αυτοχθόνων φυλών, καθώς και την προοπτική ίδρυσης τυροκομείου για την αξιοποίηση του γάλακτος με παραγωγή φέτας, ώστε να υποστηρίζονται και τα προνοιακά ιδρύματα της Μητροπόλεως (Γηροκομείου, Ορφανοτροφείου, Οικοτροφεία, Παιδικός Σταθμός).

η συνέχεια Εδώ