Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Ακολουθία Εσπερινού της Αγάπης και Δεύτερης Ανάστασης στον Ι.Ν.Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως.


Δελτίο Τύπου
Την  Κυριακή του Πάσχα στο Ιερό Καθεδρικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου τελέστηκε η  ακολουθία του Εσπερινού και της Δεύτερης Ανάστασης χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

Μέσα σε κλίμα πανηγυρικό και μεγαλοπρεπές, ακούστηκε το Ευαγγέλιο της Ανάστασης σε διάφορες γλώσσες , όπως στην ιταλική , λατινική ,γαλλική, ρωσική, αγγλική , ουγκαντέζικη , ποντιακή ,γερμανική γλώσσα καθώς ακόμη και στο Ομηρικό δακτυλικό εξάμετρο δηλώνοντας με τούτον τον τρόπο την καθολικότητα του κοσμοσωτήριου Γεγονότος, αλλά συγχρόνως και τη διάδοση του Ευαγγελίου σε όλον τον κόσμο, γεγονός που εδράζεται στην Ανάσταση του Κυρίου, γιατί «ει Χριστός ουκ εγήγερται, νεκρή η πίστις  ημών..»
Στο τέλος της ακολουθίας , όλοι οι  πιστοί έλαβαν τις αναστάσιμες ευχές μαζί με ένα πασχαλινό αυγό από τα χέρια του Επισκόπου .
Εκ του Γραφείου Τύπου.