Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ Β’ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΕΛΕΣΕ Ο ΣΕΒ. ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑ Ι. Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ.


104 2613

Στον πανηγυρίζονται Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αγίων Θεοδώρων τέλεσε  ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος την Ακολουθία του Εσπερινού και την Β΄ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Στους πιστούς που είχαν κατακλίσει τον Ι. Ναό ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας εξήγησε το Ιστορικό Πλαίσιο του Ακαθίστου Ύμνου και κατέληξε ότι ο Ελληνικός Λαός όποτε ανέθεσε την καθοδήγηση του Έθνους στο Κύριο μας Ιησού Χριστό και στην Υπεραγία Θεοτόκο μεγαλούργησε ενώ αντίθετα κάθε φορά που εγκατέλειπε την Πίστη του αντιμετώπιζε περιπέτειες.

Μετά το πέρας της Ι. Ακολουθίας ο Σεβ. Μητροπολίτης μας, στο γραφείο του Ι. Ναού, συναντήθηκε με τους Τοπικούς Άρχοντες και τους Ιερείς και τους επιτρόπους του Ναού και αντάλλαξαν προβληματισμούς για την τρέχουσα επικαιρότητα καθώς και για θέματα που αφορούν στην τοπική κοινωνία.