Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

O ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ.

Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Ναυπλίου "Ο Άγιος Αναστάσιος"  πραγματοποίησε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης του Ναυπλίου  για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου Καλλίνικος . Κατά την εκδήλωση ο πρόεδρος του συλλόγου Συνταξιούχων Υπαλλήλων Ναυπλίου  Σωκράτης   Διδασκάλου και ο γραμματέας του συλλόγου κ. Τουρλής τίμησαν με πλακέτα για την ανιδιοτελή προσφορά τους στο σύλλογο τα μέλη, την πρώην δασκάλα   Ραχανιώτου  Ουρανία –Καραμήτου (αρχαιότερο μέλος ) και  τον Δημήτριο Κατσαλούλη.  Επίσης  τίμησαν για την μεγάλη του προσφορά στο κλάδο τον πρόεδρο της  Πανελλήνιας ομοσπ. Συνταξιούχων κ. Παναγιώτη Βαβούγιο, ο οποίος κι αυτός με την σειρά του δώρισε μια πολυτελής έκδοση από το μοναστήρι του Σινά.