Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Διάλεξη στο Συμβουλευτικό Σταθμό της Ι.Μητροπόλεως για τις ρευματικές παθήσεις από τον κ. Δημήτρη Ζησόπουλο, Ρευματολόγο ,Επιμελητή της Ρευματολογικής Κλινικής του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 424.


Δελτίο τύπου
Στο Συμβουλευτικό Σταθμό της Μητρόπολης πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, από τον κ. Δημήτρη Ζησόπουλο, Ρευματολόγο ,Επιμελητή της Ρευματολογικής Κλινικής του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 424 μια πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα : «πόσο συχνές είναι οι ρευματικές παθήσεις;» .

Ο κ. Ζησόπουλος με επιστημονική επάρκεια παρουσίασε τις πιο συχνές ρευματικές παθήσεις ,την επικινδυνότητά τους καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.
Στη συνέχεια, ο γιατρός άκουσε τις ερωτήσεις των ακροατών και έδωσε μαζί με τις απαντήσεις και χρήσιμες συμβουλές .
Μετά το πέρας της διάλεξης, ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και μαζί με αυτήν τον κύκλο των διαλέξεων για το νέο χρόνο.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Ζησόπουλο για την εμπεριστατωμένη διάλεξη του και τον προέτρεψε να ετοιμάσει και να παρουσιάσει ένα θέμα σχετικά με την οστεοπόρωση .
Ας σημειωθεί ότι, παρά το δριμύ ψύχος, η αθρόα προσέλευση του κόσμου υπήρξε εντυπωσιακή .
Εκ του Γραφείου Τύπου.