Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ



ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ
***
ΛΥΚΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ
ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ
ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΕΛΟΓΙΜ. κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗ ΠΕΡΣΕΛΗ
ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ
Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Ι­ε­ρά Μη­τρό­πο­λις Ρε­θύ­μνης και Αυ­λο­πο­τά­μου και το Λύ­κει­ον των Ελ­λη­νί­δων-Πα­ράρ­τη­μα Ρε­θύ­μνου σας προ­σκα­λούν να τι­μή­σε­τε με την πα­ρου­σί­α σας την εκ­δή­λω­ση, η ο­ποί­α θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στη μνή­μη των Α­γί­ων Τρι­ών Ι­ε­ραρ­χών την Κυ­ρια­κή 31η Ι­α­νου­α­ρί­ου 2016, και α­πό ώ­ρας 19:00, στην αί­θου­σα του Λυ­κεί­ου των Ελ­λη­νί­δων (Ε­λευ­θε­ρί­ου Βε­νι­ζέ­λου 89).

Κα­τά την εκ­δή­λω­ση αυ­τή ο Ελ­λο­γιμ. κ. Εμ­μα­νου­ήλ Περ­σε­λής, Κα­θη­γη­τής του Τμή­μα­τος Κοι­νω­νι­κής Θε­ο­λο­γί­ας της Θε­ο­λο­γι­κής Σχο­λής του Πα­νε­πι­στη­μί­ου Α­θη­νών, θα ο­μι­λή­σει με θέ­μα: «Η ε­πί­δρα­ση της πνευ­μα­τι­κής κλη­ρο­νο­μιάς των Α­γί­ων Τρι­ών Ι­ε­ραρ­χών στην α­νά τους αι­ώ­νες δι­α­μόρ­φω­ση των ι­δε­ω­δών της χρι­στι­α­νι­κής και ελ­λη­νι­κής παι­δεί­ας». Ε­πί­σης, η Χο­ρω­δί­α Πα­ρα­δο­σια­κής Μου­σι­κής «Παύ­λος Βλα­στός», υ­πό την δι­εύ­θυν­ση του κ. Αν­τω­νί­ου Μι­χε­λου­δά­κη, Κα­θη­γη­τού Βυ­ζαν­τι­νής Μου­σι­κής, Θε­ο­λό­γου και Πρω­το­ψάλ­του, θα α­πο­δώ­σει ύ­μνους α­πό την Α­κο­λου­θί­α των Τρι­ών Ι­ε­ραρ­χών.
Από την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.