Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Πρωτοχρονιάτικη Σύναξη στο Επισκοπείο.

Δελτίο Τύπου
Μέσα σε κλίμα χαρμόσυνο και γιορταστικό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας,την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τα στελέχη ,τους συνεργάτες της Μητρόπολης ,τους τοπικούς άρχοντες ,το στρατό και την αστυνομία.
Η Γυναικεία χορωδία της Μητρόπολης «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος» πλαισίωσε μελωδικά την όμορφη εκδήλωση με κάλαντα παραδοσιακά και Σέρβικα.

Ο Σεβασμιώτατος με τρόπο ενθουσιαστικό και δυναμικό παρουσίασε ως καθήκον όλων τον αγώνα για την εν Χριστώ αναμόρφωση της κοινωνίας, ο οποίος επιτυγχάνεται μόνο με τη βίωση της μετάνοιας και τον προσωπικό αγώνα εντός του αγιαστικού χώρου της Εκκλησίας.
Το πρωί ο Σεβασμιώτατος δέχτηκε τα Στελέχη της Κατασκήνωσης , το Φάρο Ποντίων, το Σύλλογο Ποντίων Νεάπολης και συντροφιές από τις Ενοριακές Νεανικές Εστίες του Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου , της Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων, του Άγιου Δημητρίου Συκεών , του Τιμίου Προδρόμου που έψαλλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ζήτησαν την ευχή του για τη νέα χρονιά .
Εκ του Γραφείου Τύπου.