Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ.

Ενσωματωμένη εικόνα 1
 Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.
Το πρωί της Τρίτης 17 Ιουνίου τα παιδιά από την Αργολίδα που συμμετέχουν στις Κατασκήνωσεις που οργανώνει η Μητρόπολη Αργολίδας έφτασαν στον Ταΰγετο Μεσσηνίας. Πρόκειται για ένα όνειρο του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου, που εξέφρασε την επιθυμία από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το ποιμαντικό του έργο, να υλοποιηθεί και στην Αργολίδα!

 Οι κατασκηνωτικές περίοδοι που ακολουθούν ειναι 25 έως 6 Ιουλίου, 18 έως 28 Ιουλίου και 6 έως 16 Αυγούστου 2014, για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Πληροφορίες και για συμμετοχή στις κατασκηνώσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα γραφεία της Μητροπόλεως Αργολίδος.

Οι χριστιανικές Κατασκηνώσεις  είναι ένας γνώριμος και δοκιμασμένος θεσμός με πολύχρονη παράδοση και σημαντική επιτυχία και προσφορά στους νέους. 

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά να χαρούν, το παιχνίδι, την ψυχαγωγία, την περιπέτεια, να βιώσουν την φιλία, την ομαδική ζωή και την αδελφική συναναστροφή μέσα σε ένα περιβάλλον που εμπνέεται από χριστιανική αγάπη και διδάσκει στα σημερινά μας παιδιά να συνεργάζονται και να συμβιώνουν με άτομα άγνωστα σε αυτά μέχρι χθες μακρυά από την φθοροποιό τηλεόραση και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που συμβάλλουν στην απομόνωση, αναπτύσσωντας τις ικανότητες και τα χαρίσματά τους. 

Στην Κατασκήνωση τα παιδιά μαθαίνουν για την Ορθόδοξη Εκκλησία μας, τι πιστεύουμε σαν Χριστιανοί Ορθόδοξοι ενώ έρχονται σε επαφή με τα Μυστήρια και τις Ακολουθίες της και ιδιαιτέρως με το Μυστήριο της Εξομολογήσεως και της Θείας Κοινωνίας από τους πνευματικούς υπευθύνους της κάθε περιόδου.

Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 2