Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Νέος Πρωτοσύγκελλος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης




Δευτέρα, 30 Ιούνιος 2014 14:43
Ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βολιώτης ανέλαβε, με εντολή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, Πρωτοσύγκελλος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Διαβάστε το βιογραφικό του.
Ο π. Συμεών Βολιώτης είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο έλαβε διαδοχικά το πτυχίο του Τμήματος Νομικής, το πτυχίο του Τμήματος Θεολογίας και δίπλωμα μεταπτυχιακής ειδίκευσης από τον Τομέα Ιστορίας, Φιλοσοφίας και Κοινωνιολογίας του Δικαίου του Τμήματος Νομικής του Α.Π.Θ. στο γνωστικό αντικείμενο «εκκλησιαστικό δίκαιο».
Με το πέρας των σπουδών του εκάρη αμέσως μοναχός και εισήλθε στον ιερό κλήρο της Εκκλησίας μας.

Τον Οκτώβριο του 2012 ανέλαβε τα καθήκοντα του υπευθύνου του Ιδιαιτέρου Γραφείου της Ιεράς Πρωτοσυγκελλίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, και στη συνέχεια την 1η Ιανουαρίου 2013 με απόφαση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου τοποθετήθηκε Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Είναι μέλος του Δ.Σ. της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος «ΚΟΚΚΟΡΗ».
Υπηρετεί ως εφημέριος και Πρόεδρος της Διαχειρ. Επιτροπής στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Φανουρίου Ιλίου (Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.