Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Μουσική εκδήλωση «Εξ ύδατος ωδές» στην Ιερά Μητρόπολις Άρτης.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση της Μητροπόλεώς μας με θέμα «Εξ ύδατος ωδές», η οποία έγινε στο χώρο του Δημοτικού παραλιμνίου πάρκου της Άρτας την Τετάρτη 18/6 το βράδυ.
Οι μουσικοί ήχοι δεμένοι αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον δίπλα στο Θεοπόταμο Άραχθο, ταξίδεψαν το πολυπληθές κοινό στους μουσικούς δρόμους της παράδοσης, ανακαλώντας κείμενα και εικόνες από το υδάτινο στοιχείο (θάλασσα, ποτάμια, βρύσες). Τα παραδοσιακά τραγούδια απέδωσε η Χορωδία Εθνικής Μουσικής του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ» πλαισιωμένη από την παραδοσιακή ζυγιά του Ηλία Πλαστήρα. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία των μικρών παιδιών των Κατηχητικών Σχολείων, στα κείμενα, τα τραγούδια και τις αναπαραστάσεις των εικόνων από τα Αγιογραφικά κείμενα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική στήριξη της εταιρίας ηλεκτρονικών συστημάτων καθαρισμού πόσιμου νερού ECLIPSΕ HELLAS ΕΠΕ, την οποία εκπροσώπησε ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος αυτής, κ. Νεκτάριος Καρασίμος, ο οποίος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την εκδήλωση, την ικανοποίηση και ευχαριστίες του για την συνεργασία της εταιρίας με την Μητρόπολη Άρτης. Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος συνεχάρη όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης καθώς και τον χορηγό, τονίζοντας την σημασία που έχει για την ζωή μας το στοιχείο του νερού και της προσοχής που πρέπει να δείχνουμε όλοι μας για την προστασία αυτού του φυσικού πλούτου της χώρας μας. Την εκδήλωση κάλυψε τηλεοπτικά το Εκκλησιαστικό κανάλι 4Ε, την οποία θα προβάλει προσεχώς.