Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Εορτή των Τριών Ιεραρχών στη Λαμία


Με την παρουσία πολλών μαθητών όλων των βαθμίδων εορτάσθηκε η μνήμη των Τριών Ιεραρχών στην Ιερά Μητρόπολή μας, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ιερούργησε στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.
Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας αναγνώσθηκε το μήνυμα της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος προς την μαθητιώσα νεολαία.

Μετά τη Θεία Λειτουργία τελέσθηκε αρτοκλασία υπέρ υγείας και προκοπής των μαθητών και καθηγητών των σχολείων της περιοχής μας και εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Σχολικό Σύμβουλο Θεολόγων κ. Δημήτριο Φύκα.
Στον εορτασμό παρέστησαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαιδεύσεως Στερεάς Ελλάδος κ. Ηλίας Παλιαλέξης, οι Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Φθιώτιδος, Σχολικοί Σύμβουλοι, οι μαθητές των 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου, του 3ου Γυμνασίου, του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου και Λυκείου, του 4ου Λυκείου, του Μουσικού Σχολείου Λαμίας, του 2ου ΕΠΑ.Σ και των Εκπαιδευτηρίων «Μπούκαλη» με τους καθηγητές τους, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θωμάς Στάικος, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς με τον Πρόεδρο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Φρούραρχος Λαμίας Συνταγματάρχης Ηρακλής Ευαγγελίου και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων της Φθιώτιδος.