Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Διήμερο εκδηλώσεων στη μνήμη του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου στην Ι.Μ. Δημητριάδος. Εθελοντική Αιμοδοσία στη μνήμη του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου.



Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος διοργανώνει εκδηλώσεις μνήμης, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως έξι (6) ετών από την εκδημία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου, του από Δημητριάδος. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 27-28/1 ως εξής:
Την Δευτέρα 27/1/2014, στις 7 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Αναπληρωτού Καθηγητού της Ανωτάτης Εκκλ/κής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης κ. Σωτηρίου Μπαλατσούκα, με τίτλο «Χριστόδουλος, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος, Πνευματικός Ηγέτης»
Το Βιβλίο θα παρουσιάσουν:

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος και
Ο κ. Μιχαήλ Tρίτος, Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Αρχιμ. Επιφάνιος Οικονόμου, Ιεροκήρυξ.

Την Τρίτη 28/1/2014, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, ιερουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου και Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

Εθελοντική Αιμοδοσία στη μνήμη του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου.
Την ίδια ημέρα, από τις 9 π.μ. έως τη 1 το μεσημέρι, στο προαύλιο του Μητροπολιτικού μας Ναού θα διεξαχθεί εθελοντική αιμοδοσία, στην μνήμη του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. Την Αιμοδοσία διοργανώνουν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Μαγνησίας «Αλληλεγγύη», ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Βόλου και ο Σύλλογος Γονέων και ατόμων με μεσογειακή αναιμία.