Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Εκδήλωση προς τιμήν της Μητέρας στη Λειβαδιά.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο & ο Σύνδεσμος Αγάπης του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Λιβαδειάς, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6.00 μ. μ. στο Ενοριακό μας Κέντρο, με την ευκαιρία της εορτής της «ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ» και προς τιμήν της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ, με το ακόλουθο πρόγραμμα: Ομιλία με θέμα: « ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΗΤΕΡΑ» από την πρεσβυτέρα Αγαθή Μάγγανου-Χριστοδούλου, Φιλόλογο-Ειδική Παιδαγωγό.

Οι χορωδίες: του Συνδέσμου Αγάπης του Ι. Ν. Ευαγγελίστριας, του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Λιβαδειάς και η Παιδική Χορωδία του Ι. Ν. Ευαγγελίστριας, υπό την διεύθυνση του κ. Στέργιου Βαράκη, θα αποδώσουν έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια.