Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Εορταστική Σύναξη των Εκπαιδευτικών της Ιθάκης για τη Γιορτή των Τριών Ιεραρχών.


Εν όψει της εορτής των προστατών της Παιδείας μας, Αγίων Τριών Ιεραρχών διοργανώνουμε και φέτος εορταστική σύναξη για τους εκπαιδευτικούς της νήσου Ιθάκης την ερχόμενη Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 6.30 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου στο Βαθύ της Ιθάκης.
Θα μιλήσει ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Σπυρίδων Βασιλάκος, Εφημέριος του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών, με θέμα: «Προσεγγίζοντας τις λησμονημένες πτυχές της Παιδείας μας», ενώ θα ακολουθήσει εποικοδομητικός διάλογος για το ρόλο του σύγχρονου εκπαιδευτικού.

Φέτος δεν θα αποσταλούν προσωπικές προσκλήσεις, όμως η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους Εκπαιδευτικούς και σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν μια τέτοια εκδήλωση!