Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΝ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟΝ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ Ι. ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ  21/1/2013

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΝ  ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟΝ
ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΟΥ ΜΑΣ
ΣΤΟ Ι. ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ.


Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου συλλειτούργησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετά του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).
Τον Θείο λόγο εκήρυξε, κατά την διάρκεια της Θ. Λειτουργίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Χαλκίδος, ο οποίος με τα κοσμούντα αυτόν χαρίσματα, μίλησε θαυμάσια, με αφορμή την ευαγγελική περικοπή των 10 Λεπρών, περί αχαριστίας και Θείας Ευχαριστίας, οικοδομών πνευματικώς τον Λαό του Θεού.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον προσκεκλημένο υπ’ αυτού Σεβασμιώτατο πνευματικό του αδελφό, κ. Χρυσόστομο, για τις Αρχιερατικές και διδακτικές ευλογίες, που πλούσια χάρισε στο Λαό μας και για την τιμή που περιεποίησε στην Ι. Μητρόπολη μας με την ευλογητή παρουσία του.
 Συμπροσευχόμενος παρεστάθη στην Θ. Λειτουργία και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κανώπου εκ του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας κ. Σπυρίδων.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ