Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Η Εορτή Αγίας Τριάδος (του Αγίου Πνεύματος), στο Ιερό Ίδρυμα Ανατολικορωμυλιωτών στη θέση Λειβαδίτσα Ραχώνας του Δήμου Πέλλας.


Στο Ιερό Ίδρυμα «ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ» των απανταχού Ελλήνων της Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρειας Θράκης) εορτάστηκε στις εγκαταστάσεις του Ιερού Ιδρύματος στη θέση Λειβαδίτσα Ραχώνας του Δήμου Πέλλας η Αγίας Τριάδος (του Αγίου Πνεύματος).

Με μεγάλη συμμετοχή τόσο των απανταχού Ελλήνων της Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρειας Θράκης), όσο και πολλών κατοίκων από την γύρο περιοχή και την Θεσσαλονίκη.

Όλοι είχαμε την Χαρά να προσκυνήσουμε την Αγία Εικόνα Της Αγίας Τριάδος και να δουμε την Ανέγερση του Νέου Ιερού Ναού.

Μετά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ακολούθησαν τα χορευτικά του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αριστοτέλης και πλούσιο Κουρμπάνι κου πρόσφερε το Ιερό Ίδρυμα σ΄ όλους που παραβρεθήκαν στις εκδηλώσεις.