Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ιερά Μητρόπολις Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως – Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης.


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης η Θ΄ Κυριακή μετά το Πάσχα Των Αγίων Μαρτύρων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας .

Το απόγευμα της Παραμονής, κατά τον Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, με μια πλειάδα ιερέων από την Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και όχι μόνο.

Την κυριώνυμο ημέρα τελέστηκε ο Όρθρος και η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ο οποίος Τέλεσε Χειροτονία Διακόνου ( του π. Αγγέλου)και κήρυξε τον Θείο Λόγο.

Πλήθος πιστών από κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης και των γύρο Δήμων, κατέκλισαν τον Ιερό Ναό και τις δύο ημέρες.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την Λιτανεία της Αγίας Εικόνος των Αγίων Πόντων και Μέγα Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού.

Το φωτογραφικό υλικό από τον Όρθρο και την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και εις Διάκονο Χειροτονία του π. Αγγέλου σε επομένη ανάρτηση.