Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

"Μάλλον μας χρωστάνε οι άλλοι και όχι εμείς" είπε από τις Σέρρες ο Μακαριώτατος αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών του εφημεριακού κλήρου.

Το Μαξίμειο Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Μακαριώτατος. Ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου από τον Σεβ. Μητροπολίτη Σερρών κ. Θεολόγο, ο οποίος αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που επιτελείται από την Εκκλησία στην περιοχή. Ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα των διορισμών του εφημεριακού κλήρου. "Η ιστορία είναι σύμμαχος" είπε απευθυνόμενος προς τον Σεβασμιώτατο και τους παρευρισκόμενους κληρικούς. "Σε λίγο", πρόσθεσε, "θα έχετε στα χέρια σας ένα βιβλίο. Την απόδειξη ότι τα λεφτά οι κληρικοί τα έχουν δώσει εδώ και 150 χρόνια και τα έχει πάρει το κράτος στο ταμείο του, δίνοντας την υπόσχεση ότι οι κληρικοί θα πληρώνονται σε όλη τους τη ζωή από τα χρήματα αυτά". "Μάλλον μας χρωστάνε οι άλλοι και όχι εμείς" είπε χαρακτηριστικά.