Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Η εορτή της Αγίας Άννης στο Βόλο - Υποδοχή Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ρηγίνου






Την μνήμη της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης πανηγυρίζει ο ομώνυμος νεόδμητος Ιερός Ναός του Βόλου (Ζαλόγγου - Ναυαρίνου) την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.

Στο πλαίσιο των Λατρευτικών εκδηλώσεων που έχει καταρτίσει το Εκκλ/κό Συμβούλιο του Ιερού Ναού, την παραμονή της εορτής, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 5.30 μ.μ. θα γίνει από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο η επίσημη υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ιερομάρτυρος Ρηγίνου, Επισκόπου Σκοπέλου, το οποίο προέρχεται από το ομώνυμο Ιερό Προσκύνημα της Λειβαδιάς.

Αμέσως μετά θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στις 10 μ.μ. θα ξεκινήσει Ιερά Αγρυπνία

Κατά την Αγιώνυμο Ημέρα θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία και στις 5.30 μ.μ. ο μεθεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση της Αγίας Άννης.


Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου θα τελεστεί Θεία Λειτουργία και αμέσως μετά, στις 10 π.μ. το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου. Στις 12 μ. θα ψαλεί η Ιερά Παράκληση του Αγίου Ρηγίνου και το Ιερό λείψανο θα αναχωρήσει για το Ιερό Προσκύνημα της Λειβαδιάς.