Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ 37ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΙΤΩΝ.


 14 Αυγούστου 2024

Το Σάββατο, 17η Αυγούστου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη στο Φαράτσι Μυλοποτάμου, όπου τέλεσε τον Αγιασμό κατά την έναρξη του 37ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Πολιτιστικής Ένωσης Μυλοποταμιτών, παρουσία όλων των Αρχών του τόπου και πλήθους κόσμου.

Σεβασμιώτατος χαιρέτισε καταλλήλως το Συνέδριο και, τιμώντας την προσφορά στον τόπο και στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου του κ. Γεωργίου Σιγανού, επιχειρηματία, ο οποίος κατάγεται από το Φαράτσι και δραστηριοποιείται στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α., απένειμε σε αυτόν την Ανωτάτη Τιμητική Διάκριση της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, τον Σταυρό των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων, Μανουήλ, Αγγελή, Γεωργίου και Νικολάου, των εν Ρεθύμνη μαρτυρησάν






.