Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Δοξολογία για την επέτειο του «ΟΧΙ» στην Ι.Μ. Ταμασού (ΦΩΤΟ).

Με επίσημη δοξολογία στο Ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας της ομώνυμης κοινότητας, ξεκίνησαν οι πανηγυρικές εκδηλώσεις για την επέτειο του “ΟΧΙ”, ανήμερα της επετείου για την 28η Οκτωβρίου 1840.

Στη δοξολογία χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας πλαισιούμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Μπακόπουλο, Γενικό Αρχιερατικό της Μητροπόλεως, τους ιερείς του Ναού της Αγίας Βαρβάρας, Πρωτοπρεσβύτερο Ζήνωνα Παραδεισιώτη και Οικονόμο Παναγιώτη Σταύρου, τον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Μακρή και Οικονόμο Χρίστο Γεωργίου, ιερείς της κοινότητος Μαθιάτη, τον Οικονόμο Ιωάννη Τρύφωνος, ιερέα της κοινότητος Σιας, και τον Οικονόμο Αναστάσιο Πογιατζή, ιερέα της κοινότητος Πυργών, ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης και ο Ιεροδιάκονος Αρσένιος Αθανασίου.

η συνέχεια: Εδώ