Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Παγκρήτιοι αγώνες στίβου «Κ' ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ» από την Ι.Μ. Σητείας (ΦΩΤΟ).

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου 2022, ημέρας μνήμης του Αγίου Μάρτυρος Νέστορος, προστάτη των αθλητών, οι παγκρήτιοι αγώνες στίβου «Κ´ ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ» στο Δημοτικό παραλιακό γυμναστήριο της Ιεράπετρας.

Οι αγώνες, που διεξήχθησαν μετά από δύο χρόνια αναβολής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αποτέλεσαν και φέτος μια γιορτή για την αθλούμενη νεολαία και την πόλη της Ιεράπετρας, καθώς έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες αλλά και πολλοί μαθητές σωματείων της Κρήτης που ασχολούνται με τον στίβο. Οι θεατές χειροκρότησαν τις προσπάθειες των μικρών και των μεγάλων αθλητών που έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα των αγώνων και ιδιαίτερα όλων όσοι συμμετείχαν στον «Ευγένειο» δρόμο των 10.000 μέτρων.

η συνέχεια: Εδώ