Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

''ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2022'' 29η μέρα: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ.κ. Γρηγόριο.

Αναστάσιμος Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε την Κυριακή το πρωί, 30 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό μας, της οποίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. κ. Γρηγόριος, πλαισιωμένος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Άγγελο Ανθόπουλο, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου, τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Χριστοφόρο Καραμολέγκο, τους εφημερίους του Ιερού Ναού, τους Πρωτοδιακόνους π. Ιωάννη Μπούτση, εκ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, π. Ειρηναίο Γεροντή, εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου, ο οποίος κήρυξε το θείο λόγο και με τον οποίο ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές συνάξεις κατά τις πολυήμερες εορταστικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2022».

Έψαλαν πολυμελείς Βυζαντινοί χοροί υπό τη διεύθυνση των Ιεροψαλτών του Ιερού Ναού κ. κ. Γεώργιου Καμαριάρη και Ιωάννη Βαζούρα.

Η Θεία Λειτουργία ολοκληρώθηκε με ευχαριστίες προς τον Σεβασμιώτατο από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Ματθαίο Χάλαρη, εκ μέρους των Ιερέων του Ναού, των Μελών Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, των Συνεργατών Ποιμαντικού Έργου και όλων των πιστών που συμμετείχαν στη Θεία Λατρεία.

Ο επίλογος των εορταστικών εκδηλώσεων θα γίνει το απόγευμα ώρα 7.00, στο Δημαρχείο της πόλης, Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 55, όπου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη μουσικοχορευτική ενοριακή εκδήλωση, αφιερωμένη στη Σμύρνη και τα 100 χρόνια μνήμης (1922-2022).

Θα προηγηθεί ο τελευταίος Παρακλητικός Κανόνας στους Αγίους, Τρεις Ιεράρχες, Αρσένιο τον Καππαδόκη και Δημήτριο τον Μυροβλύτη, ιερά λείψανα των οποίων φιλοξένησε ο Ιερό Ναός κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2022», ώρα 5.00μμ εντός του Ιερού Ναού.