Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Διήμερο δράσεων από το ΚΕΣΟ και την ΠΕΟΟ στον ακριτικό Άη Στράτη (ΦΩΤΟ).

Ένα πλήρες και δημιουργικό διήμερο δράσεων, εκπαιδευτικού και φιλανθρωπικού-υγειονομικού χαρακτήρα, για παιδιά, αλλά και για ενήλικες, στο ακριτικό νησί του Αη Στράτη της Λήμνου, υλοποίησε μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες της 2ας Οκτωβρίου το μεικτό κλιμάκιο του ΚΕ.Σ.Ο- Εκκλησιαστικό ίδρυμα της ΙΑΑ και της Πανελλήνια Ένωση Οπτικών Οπτομετρών.

Οι δράσεις, είχαν τις ευχές του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου προς όλα τα παιδιά και τους ενήλικες του Ακριτικού νησιού της πατρίδας μας, του οραματιστή αναπληρωτή Προέδρου του ΚΕΣΟ Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου, καθώς και του εορτάζοντος Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου κ. κ. Ιερόθεου. Και αν σε αυτές, δεν συνέπιπτε με την ημερομηνία της ονομαστικής του εορτής, θα ήταν πάρων και ο ίδιος.

η συνέχεια:  Εδώ