Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Πολιούχο των Αθηνών (ΦΩΤΟ).

Επιμέλεια - σύνταξη: Romfea.gr


Με εκκλησιαστική λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, ο Μέγας Αναστάσιμος Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, επί τη εορτή και μνήμη του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Πολιούχου της Πόλεως των Αθηνών, στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Κολωνάκι.

Στον εσπερινό χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, πλαισιούμενος από τον Ιεροκύρηκα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Θεολόγο Αλεξανδράκη τους Εφημερίους του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτη π. Θεοφάνη Δαρζέντα τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Τσελαλίδη, τον Πρόεδρο του Εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ιερού Ναού Πρωτοπρεσβύτερο π. Παναγιώτη Καχρίλα, Ιερείς και Διακόνους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

η συνέχεια:  Εδώ