Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Στο 100% της επιτυχίας τα Εκπαιδευτήρια της Ι.Μητροπόλεως Πειραιώς στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 – Τα συγχαρητήρια του Σεβασμιωτάτου.

Κατόπιν της χθεσινής ανακοινώσεως του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων περί των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων της τοπικής μας Εκκλησίας, οι οποίοι, σε ποσοστό 100%, εισήχθησαν σε σχολές τις επιλογής τους.

Ο Σεβασμιώτατος εύχεται στα παιδιά να έχουν καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους και ο Πανάγιος Θεός μας να τους χαρίζει πλούσιες τις Ευλογίες Του. Διαβεβαιώνει τόσο τα ίδια, όσο και τις οικογένειές τους, πως η Εκκλησία μας, τώρα που ανοίγουν τα φτερά τους, θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά τους ως φιλόστοργη μητέρα που δεν παύει ποτέ να ενδιαφέρεται για την πρόοδο και την προκοπή των παιδιών της.

Ο Σεβασμιώτατος εκφράζει τις ευχαριστίες του και στο εκπαιδευτικό προσωπικό των Εκπαιδευτηρίων μας για την σωστή καθοδήγηση των μαθητών, αλλά και για το γεγονός της δημιουργίας ασφαλούς περιβάλλοντος το οποίο έδωσε την δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν την διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων χωρίς αμφιταλαντεύσεις και με σίγουρα και σταθερά εφόδια.

Η προσπάθεια των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς συνεχίζεται, αφού ήδη, εδώ και αρκετό καιρό, έχει ξεκινήσει η προετοιμασία των παιδιών που φέτος ολοκλήρωσαν την Β΄ Λυκείου και, πρώτα ο Θεός, του χρόνου θα δώσουν τον δικό τους αγώνα για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος εκφράζει τη συμπαράστασή του και σε όσους μαθητές δεν εισήχθησαν σε κάποια σχολή και συγχαίροντάς τους για τον αγώνα και την προσπάθεια που κατέβαλαν τους διαβεβαιώνει ότι αυτή η προσπάθεια δεν θα πάει χαμένη, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι ο Θεός θα φανερώσει στη ζωή τους την κατάλληλη ευκαιρία, οδηγώντας τα βήματά τους.

Αναλυτικός Πίνακας Αποτελεσμάτων