Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ.Καλλίνικος.

Την Κυριακή 9-1-2022 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μετέβη στην Βουρβουριά Νάξου όπου στον Ιερό Ναό του Αγίου Προκοπίου χοροστάτησε στον Όρθρο, ιερούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο. Προ της Απολύσεως προέστη του 40ημέρου Μνημοσύνου της αειμνήστου Παρασκευής Λυκοσκούφη και εν συνεχεία τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των δούλων του Θεού Κοσμά Αρχιερέως (Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας), Τίτου Ιερομονάχου (Ναξίου την καταγωγή) και Τιμοθέου Μοναχού Γρηγοριάτου.

Ακολούθως μετέβη στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου Νάξου, όπου προ των οστών του αειμνήστου πατρός του Ευαγγέλου (+9-1-2002) τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του, επί τη συμπληρώσει 20ετίας από της εκδημίας του.