Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Πυλαίας Θεσσαλονίκης.

082
Την πανήγυρη του προστάτη της Αγίου του Προφήτη Ηλιού εορτάζει η Πυλαία Θεσσαλονίκης, με επίκεντρο τον ομώνυμο Ενοριακό Ιερό Ναό, με την παρουσία και συμμετοχή πλήθους κόσμου.

Παραμονή της εορτής Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 εκατοντάδες πιστοί προσέτρεξαν στην περιοχή της Πυλαίας από όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης για να αποθέσουν το λιβανωτό της πίστης τους στον Προφήτη και διάφορα τάματα ευγνωμονώντας τον γιατί άκουσε τις δεήσεις τους.
Με την ευλογία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, στην Ακολουθία του πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος πλαισιούμενος από τους Ιερείς και τους Ιεροδιακονους της Ιεράς Μητροπόλεως.
Η διακονία του λόγου ανατέθηκε στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Μιχαήλ Σαντοριναίο- ιεροκήρυκα της Ι. Μ. Θεσσαλονίκης.
Προ της απολύσεως, ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης με εμφανή την συγκίνησή δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Παναγιώτατο για την τέλεση της σημερινής ευχαριστιακής συνάξεως για την εορτή του Προφήτου Ηλιού. Επίσης ευχαρίστησε θερμά για την πρόσκληση και την αγάπη όλων, συγχαίροντας παράλληλα τον Αρχιμανδρίτη Δημήτριο και τους συνεργάτες του για την άρτια και υποδειγματική διοργάνωση της πανηγύρεως.